Waltech AB söker CNC operatörer

Den vi söker

Som CNC-operatör arbetar du med daglig problemlösning för effektivisering där du riggar, programmerar, ställer och kör CNC-maskiner utifrån en specifik ritning eller annat underlag. I arbetsuppgifterna ingår svarvning eller fräsning. Du är van att byta verktyg, göra justeringar och kontrollera detaljer då bearbetningen kan ske på få styck detaljer. Du ska kunna läsa och förstå ritningar och arbetsbeskrivningar, arbetet innebär stor självständighet med eget ansvar samtidigt som du ingår i ett team av medarbetare.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet inom CNC-bearbetning alternativt har utbildning inom området. Du har en vana av ritningsläsning och att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har flera års arbetslivserfarenhet av CNC bearbetning i Heidenhain, Fanuc eller Siemens styrsystem.

Som person ser vi att du är flexibel då arbetet är omväxlande och utmanande. Du tar gärna för dig och tar egna initiativ då du har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi ser att du är villig att utvecklas och lära dig nya saker samt deltar aktivt i företagets förbättringsarbete.

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid/Skift
Anställningsform: Tillsvidare

Ansök här

Här kan du skicka in en ansökan. Alternativt, så kontaktar du oss.

    Här kan du ladda upp ett personligt brev:

    Här kan du ladda upp ett CV:

    Läs GDPR-policyn här